Voll-féle állapotfelmérés, allergia- és étel intoleranciavizsgálat

Keressük meg a betegség valódi okát!

Célunk az, hogy megtaláljuk a betegségek kialakulásának tényleges okát, az immunrendszer hibáit és a felhalmozódott méreganyagokat, valamint eltávolítsuk azokat a testből.

Az állapotfelmérés során végignézzük,

  • hol vannak a szervezetben azok a gócpontok, ahonnan a fertőzések gyakran újraélednek
  • milyen kórokozók szaporodtak fel kóros mennyiségben (pl. Candida, Hpv, Herpesz, Streptococcus, Borelia-lyme-kór)
  • milyen jellegű terheléseknek vannak kitéve az egyes belső szervek
  • hol van a szervezetben nehézfém terhelés
  • vannak-e a szervezetben felhalmozódott vegyi anyagok, kemikáliák, növényvédő szerek

Hogyan zajlik a vizsgálat?

A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket egy biorezonanciás készülékbe vezetjük, amely megmutatja az eltéréseket egészséges állapothoz képest. A páciens megfog egy elektródát, s a másik tenyerén egy adott ponton tollszerű elektródával történik a vizsgálat. A vizsgálat fájdalom és tűszúrás mentes. 

Első lépésként megnézzük a szervezetet általában megbetegítő tényezőket, a vegyi anyagokat, a hormonrendszer és a nyirokrendszer állapotát, az anyagcsere terheltségét, az ásványi anyag hiányokat, a béltoxinokat, a krónikus fertőzéseket, nyomelem hiányokat, stresszterheltséget, vitaminhiányt és az allergiát (állatszőr-, por-, virágpor-, élelmiszer-, fém-, mosószer allergia). Ezután következik a belső szervek állapotának vizsgálata egyenként. lépésről-lépésre. Ezt követi a szervezetben található kórokozó gócok felderítése, majd végül megállapítjuk, hogy mely élelmiszerek hatnak rosszul a szervezetre, illetve fennáll-e élelmiszer allergia vagy intolerancia. Több mint 140 allergén élelmiszerre szűrünk (glutén, tej, laktóz, tojás, szója st.)

Miért jó, ha tudjuk mire vagyunk érzékenyek?

Az étel allergia vagy intolerancia nem feltétlenül okoz azonnali tüneteket. Sok esetben a felhalmozódott allergének egészen szokatlan panaszokat okozhatnak, például ízületi fájdalmakat, ideggyulladásokat, állandó fáradtságérzetet, lehangoltságot. Természetesen gyakoriak a bélrendszeri tünetek is, páldául a colitis ulcerosa, a Crohn betegség, az irritabilis-bél szindróma vagy az áteresztő-bél szindróma. Ezekben az esetekben szinte kivétel nélkül találunk az étrendben folyamatosan jelen lévő allergént, amely nem hagyja, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai beindulhassanak, és kiváló táptalajt biztosít számos olyan kórokozónak, amellyel egyébként az immunrendszer kiválóan elboldogulna. Amint fény derül az allergénre és felhagyunk ennek fogyasztásával, megkönnyítjük az immunrendszer dolgát, már csupán ki kell tisztítanunk az addig felhalmozódott méreganyagokat. 

Hogyan segítünk?

Minden klienssel egyéni terápiát dolgozunk ki, hisz minden eset egyedi. A terápia főbb elemei:

Homeopátiás-információs cseppek:

Az állapotfelmérés során felfedezett betegségekre, kórokozókra, vegyi anyagokra, terhelésekre speciális, egyénre szabott kombinációt állítunk össze. Bővebb információ: www.joalis.hu

Egyéni diéta kialakítása:

Segítünk az allergia-vizsgálat során felfedezett allergiának és intoleranciának megfelelő egyéni étrend kialakításában dietetikai szaktanácsokkal.